Arabian Nights

Videoautomaten Arabian Nights er utgitt av den svenske spillgiganten Net Entertainment. De har i de siste årene utgitt en rekke forskjellige meget suksessfulle spilleautomater på nett, deriblant Mega Fortune, Jackpot 6000 og Gonzo’s Quest. Også Arabian Nights har blitt med i denne gruppen ekslusive spilleautomater på nett.
Videoautomater er ofte kreative og spennende. Arabian Nights er ingen unntak i den henseende. Den tar spillere med på en gjennomgang i symboler som er kjente i Arabiske netter og islamske tegn som kan tilbakedateres til det 10 århundre. Denne 5-hjuls spilleautomaten med 10 gevinstlinjer, videoformat, wilds, scatter-symbol og gratis bonusspill kommer til å holde deg i spenning i timesvis.

Automatens tema

Arabian Nights Vi har så vidt snakket om automatens tema. Den er satt i den Arabiske stormakt fra 900 til 1300 e.v.t. Dens utseende er derfor ganske likt tegnefilmene om Aladdin og ånden i flasken. I bakgrunnen på automaten kan du se typisk Arabisk landskap og bygninger som er satt i denn vakre delen av verden. Hjulene spinnes under den vakre stjernehimmelen i den Arabiske delen av verden. Et lite tips til deg som er ny spiller på denne spillemaskinen. Se opp for slangen på høyre side av automaten!

Automatens symboler

Også symbolene på Arabian Nights er typiske for Arabiske land. Du kan blant annet finne Arabiske hatter, esler, sverd, et Arabisk telt, en Araber med en rød rubin, 9-tall, 10-tall, en J, Q og K. Når du spinner hjulene kommer du også til å høre musikk fra den eksotiske midtøst.
For å stikke av med den enorme jackpotutbetalingen må du ha 5 Arabere som holder en rubin hver på en av dine aktive gevinstlinjer. Arabian NightsI tillegg er dette symbolet et wild-symbol, det er altså det symbolet du trenger for å vinne flotte gevinster. Araberen med rubinen er derfor din venn, og din nøkkel til å åpne døren for flotte gevinster. Du kan også finne scatter-symboler på Arabian Nights, noe som gjør at du kan få 15 gratis bonusspill på automaten hvis du får 3 eller flere scattersymboler.

Gevinster og jackpot

Arabian Nights har hele 10 gevinstlinjer og maksinnsatsen er på kun 5 Euro per spinn. Dette gjør at automaten kan se litt kjedelig ut ved første øyekast, men den har til gjengjeld en meget høy toppgevinst. Øverst i høyre hjørne på automaten kan du nemlig lese hva dens toppgevinst er, eller progressiv jackpot som noen kaller dem. For å kunne stikke av med jackpotten må du spille med ekte penger, og i tillegg for maks innsats som nevnt er på 5 Euro per spinn.
Du vinner jackpotten ved å få 5 arabere etter hverandre på samme gevinstlinje. Den ligger ofte mellom 2 og 3 millioner Euro, altså cirka 22 til 35 millioner kroner. Du kan også vinne mange andre flotte gevinster på denne spennende videoautomaten fra Net Entertainment. Med scatters som gir deg gratis spinn og wild symboler som hjelper deg til å vinne flotte gevinster kommer du til å ha det veldig gøy når du spiller på denne kreative automaten fra Net Entertainment.
Du kan spille på nett på Arabian Nights gratis mange steder på nett, men det er morsomst å spille med ekte penger og muligheten til å bli millionær i en fei. Du kan blant annet spille på jackpot-automaten hos Betson, Unibet, Comeon og Betsafe Casino.