Hall of Gods

Hall of Gods er nok en suksesshistorie i industrien. Den svenske spillgiganten Net Entertainment slutter aldri å imponere. Man kan på noen måter si at denne spilleautomaten med en klassisk oppbygning har havnet litt i skyggen av Mega Fortune fordi de er like på noen måter. Disse to automatene tilbyr de klart høyeste jackpottene i industrien, men Mega Fortune har vunnet en rekke priser og havnet i rekordbøker fordi den største jackpotten noensinne ble utbetalt nettopp på spillemaskinen.
Vi mener likevel at Hall of Gods på mange måter er bedre enn Mega Fortune. Den har for eksempel en høyere utbetalingsprosent. Mega Fortune betaler for eksempel ut 96 % mens Hall of Gods har en utbetalingsprosent på hele 96.5 %. I tillegg har den et meget flott tema og et stilig utseende.

Automatens tema og symboler

Hall of Gods Spillemaskinen handler om de nordiske gudene Tor, Odin, Idun og mange flere. Av alle automater online tilbyr Hall of Gods den nest største gevinst du kan vinne hvis du vinner dens progressive jackpot som noen ganger er på flere titalls millioner kroner. På hjulene finner du blant annet typiske viking-symboler som skattekister og krigergjenstander, og gudene fra nordisk mytologi i tillegg til en mektig sjødrage.

Funkjsoner på Hall of Gods

Hvis du liker å spille på nett kjenner du helt sikkert til en rekke forskjellige automater med mange varierte funksjoner. Hvilke funksjoner kan du finne på Hall of Gods spilleautomat?
Spilleautomaten har 5 hjul og hele 20 gevinstlinjer. Den kommer med wild-symboler, scattersymboler, gratis spinn og ikke minst enorme jackpot-utbetalinger. Du kan blant annet få bonussymboler som hammere, skjold og ravner på hjulene, noe som betyr at du kan vinne gevinster uansett om de kommer på en av dine aktive gevistlinjer eller ikke. De vanlige symbolene derimot betaler ut gevinster fra venstre til høyre.
hall of godsHvis du får 3 ravner hvor som helst på hjulene aktiveres et gratis bonusspinn. 3 Hammer og skjold-scattersymboler hvor som helst på hjulene starter Hall of Gods bonusspill. Det er på dette bonusspillet du har muligheten til å stikke av med spillets enorme jackpot.
Den enorme sjødragen er wild-symbolet på Hall of Gods. Den kan forekomme på hjul 2, 3 og 4 på automaten. Når du får dragen kommer den til å utvide seg og dekke hjul 2, 3 og/eller 4. Den overtar alle posisjonene på hjulene dekket av andre symboler med unntak av hammeren, skjoldet og ravnen. Ved å få dragen på hjulene kommer den til å fullføre andre vinnende kombinasjoner på hjulene.

Gevinster og jackpot

Som du ser er det store muligheter til å vinne både små og store beløper på spillemaskinen Hall of Gods. Utbetalingsprosenten er på hele 96.5 %, noe som gjør det veldig sannsynlig at du stikker av med flotte pengepremier på automaten. I tillegg kan du altså vinne enorme jackpotter på Hall of Gods. En svensk dame stakk ganske nylig av med hele 7.6 millioner dollar nettopp på denne jackpot-automaten. Med et spennende og morsomt utseende kommer du i tillegg til å ha deg gøy underveis.
Noen av casinoene som tilbyr Hall of Gods på sine nettsider er