Lottogevinst

Hver eneste uker vinner nordmenn store lotto gevinster i de forskjellige nasjonale lotteriene og internasjonale trekninger. Ved å velge ut riktige lotto vinnertall stikker de altså av med tusener, til og med millioner av kroner. Lotto premier er svært høye, noe som gjør at hvis du er heldig kan du bokstavelig talt bli rik i en fei. Selv om oddsen er svært lav for å vinne jackpotten har faktisk noen lotto vinnere vunnet opptil flere ganger.
lotogevinstDe største gevinstene som har blitt utbetalt i Norge ved å spille på lotterier var en mann i 60-årene i Troms fylke som stakk av med hele 216 millioner kroner i Viking Lotto. Denne enorme gevinsten ble utbetalt bare 12 dager etter at den forrige rekorden ble satt. Da vant nemlig en mann i Skien hele 112 millioner kroner ved å spille på Eurojackpot.
Den største utbetalingen i verden noen gang derimot ble vunnet av en 84 år gammel dame i Florida. Hun vant hele 3 millarder og 850 millioner kroner. Når hun kjøpte den vinnende lottokupongen i butikken hadde en ung mor latt denne eldre damen gå foran henne i køen, slik man bør hjelpe de eldre og sårbare i samfunnet. Hun angret sikkert etter at hun hadde «gitt bort» lottokupongen verdt nesten 4 milliarder kroner.

Lotto skatt

Regjeringen i Norge gjør det ikke lett for mennesker å nyte pengespill og lotto. I tillegg til å gjøre casinovirksomhet ulovlig krever de altså at de som vinner i lotto betaler lottogevinst skatt. Det vil si at alle gevinster på over 9.999 kroner må skattes for. Nordmenn som spiller på lotterier fra utlandet må faktisk betale hele 28 % i skatt. Det er samme skattesats som kapitalskatten.
For alle som er bosatt i Norge er unntaket hvis du spiller på norske lotterier. Her er pengepremiene skattefrie.

Lotto millionærer er ikke som andre millionærer

Disse reklamene er svært populære i Norge, og det er ikke så rart. De er jo veldig morsomme. I en av disse reklamene er lottomillionæren i ferd med å kjøre opp for å få lappen. De aller fleste prøver selvfølgelig å kjøre opp med så lite kjøretimer som mulig da det er svært dyrt. Men denne unge mannen gjør feil med vilje når kjørelæreren sier at han er klar til å kjøre opp. Hvorfor? Fordi han er forelska i kjørelæreren. Se flere klassikere under!


Poenget med alle disse reklamene er at lottomillionærer ikke er som andre millionærer. De er ikke vant til å være rik, og plutselig har de så mye penger til rådighet at de ikke vet hva de skal bruke pengene på. Tenk deg hvis du vinner jackpotten på den vinnende lottorekka og stikker av med 200 millioner. Hva hadde du gjort? Jeg er sikker på at du hadde hoppet på første fly til en eksotisk stillehavsøy. Eller kanskje du hadde begynt å kjøre opp? Det er fullt mulig for lottomillionærer er absolutt ikke som andre millionærer.
Så kom deg på nett og fyll ut din lottokupong. Forhåpentligvis går lotto resultatene i din favør!